ΤΟΠΙΚΑ

Ερώτηση Αλ. Μεϊκόπουλου για την αύξηση του κόστους μεταφορικού έργου για τα φορτηγά

ερώτηση-αλ-μεϊκόπουλου-για-την-αύξηση-93354

Να ακούσει τις προτάσεις των εκπροσώπων των Αυτοκινητιστών Εθνικών & Διεθνών Μεταφορών Ν. Μαγνησίας που ζητούν τη θέσπιση σταθερής τιμής στα καύσιμά τους, αλλά και την ταυτόχρονη μείωση του ΦΠΑ, ζητεί με ερώτηση που κατέθεσε στον αρμόδιο υπουργό ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο βουλευτής Μαγνησίας αναφέρεται στην ενημέρωση που είχε από εκπροσώπους των Αυτοκινητιστών Εθνικών & Διεθνών Μεταφορών Ν. Μαγνησία και συνεχίζει λέγοντας: «Οι 200 επαγγελματίες οδηγοί στη Μαγνησία βρίσκονται σε μια «άτυπη» αναστολή της εργασίας τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητά τους. Επίσης σημαντικές είναι και οι επιπτώσεις στο ίδιο το πεδίο των μεταφορών εντός και εκτός του νομού, καθώς η καθήλωση τόσο μεγάλου αριθμού φορτηγών μεταφορών έχει άμεσο αντίκτυπο στο δίκτυο μεταφορών.

Οι εκπρόσωποι των Αυτοκινητιστών Εθνικών & Διεθνών Μεταφορών Ν. Μαγνησίας ζητούν τη θέσπιση σταθερής τιμής στα καύσιμά τους, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στην καλπάζουσα αύξηση των τιμών αλλά και την ταυτόχρονη μείωση του ΦΠΑ για την έμπρακτη και άμεση διευκόλυνσή τους», συνεχίζει ο βουλευτής και καλεί τον αρμόδιο υπουργό να ενισχύσει άμεσα τον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών φορτηγών μεταφορών το κόστος μετακίνησης και συντήρησης των οχημάτων τους να αυξάνεται δραματικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου