ΤΟΠΙΚΑ

Στρώνει το πασχαλινό τραπέζι σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα

στρώνει-το-πασχαλινό-τραπέζι-σε-οικογ-933474

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος θα προσφέρει τον παραδοσιακό οβελία σε όσους έχουν ανάγκη

Το πασχαλινό τραπέζι σε οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα στρώσει και φέτος, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο δήμαρχος ανέλαβε την πρωτοβουλία να εξασφαλίσει τον παραδοσιακό οβελία σε ευάλωτους δημότες, με διαπιστωμένες οικονομικές ανάγκες.

Με το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού να έχει εκτοξευτεί στα ύψη εξαιτίας και της ακρίβειας που καλπάζει, η προσφορά του οβελία θα είναι μία σημαντική ανακούφιση για δεκάδες οικογένειες. Πέρυσι, ο οβελίας είχε προσφερθεί σε 400 συνολικά οικογένειες.

Φέτος, τις δυνάμεις του για το στρώσιμο σε κάθε σπιτικό του γιορτινού τραπεζιού σε κάθε σπιτικό στον Βόλο, ενώνει μαζί με τον δήμαρχο και η ΠΑΕ Βόλος. Το σύνολο της οικονομικής δαπάνης θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ Βόλος και από τον δήμαρχο Βόλου, ενώ πολύτιμη είναι η συνδρομή του Δήμου Βόλου που διαθέτει την οργανωτική του δομή για να φθάσουν τα κρέατα στις οικογένειες που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Η δωρεάν διανομή των αμνοεριφίων θα γίνει την ερχόμενη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Βόλου.

Οι οικογένειες που θα λάβουν τη βοήθεια σε τρόφιμα είναι αυτές των οποίων οι δικαιούχοι είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα οικονομικής αδυναμίας του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου, καθώς και από τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου Βόλου.

«Θεωρείται αυτονόητο ότι αν υπάρξουν ανάγκες για επιπλέον οικογένειες αυτές θα καλυφθούν», ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου