ΤΟΠΙΚΑ

Στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας για τη δεντροφύτευση ο Νίκος Τζούμας

στην-πλατεία-ευαγγελιστρίας-για-τη-δε-932805

Στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας Βόλου βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Τζούμας για να πάρει μέρος στην συμβολική δεντροφύτευση 20 καρποφόρων δενδρυλλίων όπως ελιές, ροδιές, μανταρινιές, λεμονιές με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Βόλου. Εκεί συναντήθηκε με τον π. Αμφιλόχιο Μήλτο, την Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Βόλου κα Νίκη Χατζηκυριάκου, τις μαθήτριες και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Σέμπρο Νίκο.

Σημειώνεται πως το 9ο Γυμνάσιο Βόλου μέσα από τις οικολογικές και άλλες δράσεις που υλοποιεί, έχει λάβει πλέον τον χαρακτήρα του αειφόρου σχολείου, ενώ η Ευαγγελίστρια είναι η πρώτη πράσινη ενορία, σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο η οποία υλοποιεί δράσεις.

Στα τέλη Μαΐου και με αφορμή το Skiathos Palace Cup στην Σκιάθο η ομάδα της Φόρμουλα 1 με 9 μαθήτριες και 2 εκπαιδευτικούς του ίδιου σχολείου θα φιλοξενηθούν στην Σκιάθο με πρωτοβουλία του Skiathoslife.gr και προσωπικά του Νίκου Τζούμα.

Είναι σημαντικό τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής πως όσο το περιβάλλον και η Αειφορία βρίσκεται στα χέρια των νέων, υπάρχει ελπίδα. Είναι σημαντικές αυτές οι εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες με ιδιαίτερη ουσία για την κοινωνία ιδιαίτερα όταν συνδυάζουν την μαθητική κοινότητα με την Ορθοδοξία.

Ο Νίκος Τζούμας ευχαρίστησε θερμά την Διευθύντρια του Σχολείου για αυτή την πρωτοβουλία αλλά και την πρόσκληση να γίνει μέρος της.

Video ρεπορτάζ από την τηλεόραση του Astra και δηλώσεις του Νίκου Τζούμα και των συμμετεχόντων
https://youtu.be/-_mK_K0nzy4

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου