ΤΟΠΙΚΑ

«Κράτος Δικαίου» : Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο ΤΕΕ Μαγνησίας

κράτος-δικαίου-εκδήλωση-του-συριζα-932327

Εκδήλωση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας με θέμα «Κράτος Δικαίου», την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 7 μ.μ στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας. Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Αρβανίτης και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου.

Με την ευκαιρία της άφιξής του στον Βόλο ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών εκπροσώπους κοινωνικών φορέων της πόλης:

-Την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 13.00 θα συναντηθεί με μέλη του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας στα γραφεία της και στις 13.30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στον ίδιο χώρο.

-Στις 18.45 θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

-Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 9.30 π.μ θα έχει συνάντηση στο ΞΕΝΙΑ με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, και στις 11.00 με το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας.

-Στις 13.00 θα παραστεί στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Δημαρχείο όπου θα συζήτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της δημιουργίας πλωτού σταθμού LNG στον Παγασητικό.

-Στις 15.00 θα συναντηθεί στο ΞΕΝΙΑ με εκπροσώπους των Ρομά της περιοχής μας

-Το Σάββατο 8 Απριλίου στις 10.00 θα συναντηθεί με την διοίκηση του ΚΕΘΕΑ Πιλότος στον χώρο του ΚΕΘΕΑ

-Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου θα έχει συνάντηση με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 14.00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκλογικής κινητοποίησης του κόμματος, σημαντική πλευρά της οποίας είναι ο διάλογος με τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, τα συνδικάτα, κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερα προβλήματα και άλλους κοινωνικούς φορείς και η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου