ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιξιάτικο παζάρι από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

ανοιξιάτικο-παζάρι-από-το-εργαστήρι-ε-931118

Ανοιξιάτικο παζάρι με προϊόντα των τριών εργαστηρίων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βόλου διοργανώνεται στην πλατεία του Αγ. Νικολάου.

«Επιστρέφουμε μετά από δύο χρόνια απουσίας για να φέρουμε την Άνοιξη στις καρδιές όλων μας με κατασκευές και παρασκευές των εργαστηρίων μας και όχι μόνο!!! 4&5/04/2023 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στον πεζόδρομο της Ερμού 10.00π.μ. – 9.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ – 2023» με προϊόντα των τριών εργαστηριών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου και με τη στήριξη του Δ. Βόλου, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, ομάδας εθελοντών και φοιτητών/τριών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΤΕΑ-ΠΘ). Χορηγοί στη δράση μας οι Γιάννης Δεληγιάννης (Εταιρία Φύλαξης) & Βιβλιοπωλείο – Τυπογραφείο ΚΑΛΟΣΤΥΠΗΣ.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βόλου, είναι Δημόσιο Σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας. Στο σχολείο φοιτούν 67 έφηβοι μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Λειτουργούν 3 εργαστήρια με τμήματα «Γεωπονίας – Περιβάλλοντος- Τροφίμων», «Ψηφιδογραφίας – Αγγειοπλαστικής» και «Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής- Τουριστικών Επαγγελμάτων».

Σκοπός μας είναι να γνωρίσει η τοπική κοινωνία τη δουλειά των εργαστηρίων μας και ταυτόχρονα να στηρίξει την προσπάθεια των μαθητών μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΕΕΕΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου