ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυση για ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook

μήνυση-για-ψεύτικο-λογαριασμό-στο-facebook-929991

Κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Νίκος Παπαπέτρος

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου, πιθανού συνεργού ή ηθικού αυτουργού αλλά και αναφορά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατέθεσε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Νίκος Παπαπέτρος για τη δημιουργία σελίδας στο Facebook με την επωνυμία «Συμμαχία Παπαπέτρος».

Η σελίδα παραπέμπει στο όνομα του συνδυασμού του οποίου ηγείται ως επικεφαλής ενόψει των δημοτικών εκλογών ο κ. Παπαπέτρος, «Συμμαχία για τον Βόλο», πρόκειται ωστόσο όπως εξηγεί ο υποψήφιος δήμαρχος για ψεύτικο προφίλ που δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον ίδιο ούτε με τον συνδυασμό.

Η συγκεκριμένη σελίδα βγήκε μόλις προχθές στα social media, χωρίς να εμφανίζονται ακόλουθοι ή να έχουν γίνει αναρτήσεις. Χθες, ο κ. Παπαπέτρος κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και διεμήνυσε ότι «οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια θα αντιμετωπίζεται άμεσα και νόμιμα». «Ας μην διανοηθούν να εφαρμόσουν πρακτικές του παρελθόντος. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν», δήλωσε σε αυστηρό ύφος ο ίδιος, αφήνοντας αιχμές για αθέμιτο πόλεμο ενόψει των δημοτικών εκλογών, χωρίς όμως να κατονομάζει πιθανούς ηθικούς αυτουργούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου