ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση για την ασφαλή μετακίνηση από τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών

εκδήλωση-για-την-ασφαλή-μετακίνηση-απ-928934

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 18:30, στο προαύλιο του Αγ. Νικολάου

Υπό τη σκιά του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας, διοργανώνει δράση για μικρούς και μεγάλους για την ασφαλή μετακίνηση.

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας (μέλος ΟΓΕ) κάτω από τη σκιά του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη θέλοντας να μετατρέψει το θυμό και την δίκαια αγανάκτησή σε συλλογική δράση και αγώνα και διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για μας και τις οικογένειές μας, συνεχίζει τις δράσεις του.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 6:30 στην πλατεία Αγ. Νικολάου θα πραγματοποιήσουμε δράση για μικρούς και μεγάλους με θέμα «Ελάτε να ζωγραφίσουμε, να μιλήσουμε, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας να ταξιδεύουμε και να μετακινούμαστε με ασφάλεια με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

«Με την παρουσία μας θα δηλώσουμε την αποφασιστικότητά μας να μην σιωπήσουμε, αλλά να αγωνιστούμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις ξεσκεπάζοντας τις αιτίες και τους ενόχους: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και όλες τις κυβερνήσεις που στηρίζουν τις εγκληματικές πολιτικές θυσιάζοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων.

Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν την ζωή που ονειρεύονται, τη ζωή που τους αξίζει!» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου