ΤΟΠΙΚΑ

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον πρόεδρο της Ενωσης Καταναλωτών

προσπάθησαν-να-εξαπατήσουν-τον-πρόεδ-928228

Με μήνυμα που παρέπεμπε σε περιβάλλον τράπεζας επιτήδειοι προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από τον λογαριασμό του Κωνσταντίνου Λυχναρόπουλου

Στο στόχαστρο επιτηδείων που προσπάθησαν να κλέψουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό μπήκε ο πρόεδρος της Ενωσης Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Λυχναρόπουλος.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, κινητός αριθμός τηλεφώνου με αληθοφανές μήνυμα και υπερσύνδεσμο ζήτησε την κατάθεση χρηματικού ποσού για δήθεν εξόφληση υπολοίπου στην εταιρεία την οποία εργάζεται.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτηση «Ο παρόν αριθμός κινητού τηλεφώνου ζήτησε να βάλει λεφτά για την εξόφληση υπολοίπου στον εταιρικό λογαριασμό της εταιρείας που εργάζομαι. Ζητώντας ένα κινητό τηλέφωνο, στέλνουν SMS με αυτό το αληθοφανές μήνυμα, συνοδεία υπερσυνδέσμου. Ο μπλε σύνδεσμος έχει σύνταξη που δεν σχετίζεται με την εθνική τράπεζα (…godaddysites.com). Ο σύνδεσμος οδηγεί σε φόρμα κλοπής».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας εφιστά την προσοχή των Βολιωτών, ώστε να μην πέσουν θύματα της νέας μορφής απάτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου