ΤΟΠΙΚΑ

Μαθητικός διαγωνισμός από τον Ροταριανό Ομιλο Βόλου

μαθητικός-διαγωνισμός-από-τον-ροταρι-92800

Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου, συμμετέχει στη δράση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, για τη διοργάνωση πολύπτυχου διαγωνισμού με θέμα: «Δημιουργούμε στο σπίτι», προτείνοντας τη δημιουργία πεζού κειμένου – διηγήματος με θέμα το Περιβάλλον.

Μέσα από τη δράση αυτή, στόχος είναι, οι μαθητές – τριες να ξεδιπλώσουν την δημιουργικότητα τους και να εκφράσουν αγωνίες, όνειρα, ελπίδες, στον ελεύθερο χρόνο που διαθέτουν αυτή την κρίσιμη για όλους μας περίοδο.

Η προσπάθεια αυτή, συμπίπτει με τις πολιτιστικές δραστηριότητες που προωθεί ο Ομιλος, με αφορμή τη συμπλήρωση 83 ετών από την ίδρυσή του.

Στους διαγωνιζόμενους θα δοθούν χρηματικά βραβεία κι έπαινοι, ενώ τα έργα που θα διακριθούν από την επιτροπή εκπαιδευτικών και λογοτεχνών, θα τυπωθούν σε ειδική έκδοση.

Η Διοίκηση του Ομίλου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη και στην υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας κα. Σοφία Κανταράκη για τη συνεργασία και ευελπιστούμε ότι, οι μαθητές κι οι μαθήτριες θ’ αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, “αγκαλιάζοντας” δημιουργικά αυτή την προσπάθεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου