ΤΟΠΙΚΑ

Η Loulis Food Ingredients απέσπασε Gold και Platinum βραβείο στα Green Brand Awards 2023

η-loulis-food-ingredients-απέσπασε-gold-και-platinum-βραβείο-στα-green-brand-awards-2023-926999

Στο House Marriott Hotel, την Τρίτη 21 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Green Brand Awards 2023. Η εταιρία Loulis Food Ingredients παρέλαβε gold & platinum βραβεία για το brand της Μύλοι Λούλη στην κατηγορία «Green F&B Ingredients» για τα Επαγγελματικά Βιολογικά Άλευρα.

Η εταιρεία διαθέτει έναν ιδιόκτητο, πρότυπο βιολογικό μύλο από το 2010, που αποτελεί τον πρώτο στα Βαλκάνια και μοναδικό πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα βιολογικό μύλο στην Ελλάδα. Επενδύει σταθερά στη σύγχρονη τεχνολογία έχοντας θέσει ως στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και μια φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία σε όλες τις μονάδες παραγωγής της.

Εφαρμόζει πρακτικές που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη περιβαλλοντική προστασία και τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας, ενώ πρωταρχικό μέλημα της Loulis Food Ingredients είναι να προσφέρει προϊόντα και πρώτες ύλες που δίνουν αξία στην ανθρώπινη διατροφή.

Λίγα λόγια για τη Loulis Food Ingredients

Η εταιρία Μύλοι Λούλη έχοντας διανύσει 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, εξελίσσεται σύμφωνα με τις καταναλωτικές συνήθειες, ώστε να μπορεί να εκπληρώνει το όραμά της: να δημιουργεί αξία για την ανθρώπινη διατροφή.

Έτσι σηματοδοτώντας την δραστηριότητά της στη νέα εποχή, μετονομάζεται σε LOULIS FOOD INGREDIENTS αγκαλιάζοντας τα brands: Μύλοι Λούλη, KENFOOD, Kaizen, Μύλοι Αγίου Γεωργίου, Easy Bake & Μουσείο Λούλη.

Σήμερα, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία και στην παραγωγή πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι, στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, η LOULIS FOOD INGREDIENTS έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο. Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 240 χρόνια, απευθύνεται σήμερα στους επαγγελματίες της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της HO.RE.CA με 285 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με την ονομασία Μύλοι Λούλη και 850 διαφορετικές πρώτες ύλες και μείγματα με την επωνυμία KENFOOD & Kaizen. Επίσης προσφέρει στους καταναλωτές 40 διαφορετικά προϊόντα με την επωνυμία Μύλοι Αγίου Γεωργίου & Easy Bake. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία απασχολεί 340 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου