ΤΟΠΙΚΑ

Webinar του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τις εαρινές ετήσιες καλλιέργειες

webinar-του-πανεπιστημίου-θεσσαλίας-για-τις-926181

Το Αβερώφειο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλίας διοργανώνει την Πέμπτη 23 Μαρτίου, ένα webinar με θέμα τις εαρινές ετήσιες καλλιέργειες και πιο συγκεκριμένα τις δράσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom στις 6 το απόγευμα

Σκοπός του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν οι κυριότερες δράσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει από ερευνητικό έργο πολλών ετών σχετικά με τις εαρινές αρδευόμενες καλλιέργειες, όπως το βαμβάκι, η βιομηχανική τομάτα, κ.ά..

Μέσω του webinar θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των αγροτών και του κοινού για τις σύγχρονες γεωργικές πρακτικές και καλλιέργειες.

Ταυτόχρονα, θα γίνει για πρώτη φορά παρουσίαση μιας καινούριας ιστοσελίδας (website) που δημιουργήθηκε στα πλαίσια λειτουργίας του Αβερώφειου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλίας.

Στόχος είναι μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας να επιτευχθεί μεταφορά χρηστικών αποτελεσμάτων και ερευνητικών δράσεων εργαστηρίων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο ευρύ κοινό με έμφαση πάντα στον τομέα της Φυτικής Παραγωγής.

Με το πέρας της εκδήλωσης, σχετικό υλικό θα αναρτηθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο προκειμένου να λειτουργήσει ως οδηγός για τους αγρότες και τα άτομα που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Ομιλητής του webinar θα είναι ο Καθηγητής Δενδροκομίας του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Υπεύθυνος του Τομέα Φυτικής Παραγωγής του Αβερώφειου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλίας, Γεώργιος Νάνος.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά το webinar ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/j/81944652839?pwd=Z3RyNXluc1VFMHJacVFZRWVveEh5QT09

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου