ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή στο Π.Θ.

αιτήσεις-για-μεταπτυχιακό-στην-ειδικ-926174

Εως τις 7 Απριλίου έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Επιστήμες Αγωγής: Ειδική Αγωγή» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής (Π.Τ.Ε.Α.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο πρόγραμμα προσφέρονται δύο κατευθύνσεις: α) Ειδική Αγωγή και Ενταξιακή Πράξη, και β) Μαθησιακές Δυσκολίες και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα προκειμένου να λάβουν το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσής τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το πρόγραμμα προσφέρεται από το μοναδικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα και προσφέρει σπουδές υψηλότατου ακαδημαϊκού επιπέδου, καθώς το τμήμα είναι το μοναδικό που στελεχώνεται από επιστήμονες με αναγνωρισμένο κύρος τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν εξειδικευμένα γνωστικά αντικείμενα που καλύπτουν όλο το εύρος των τομέων της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του προγράμματος (τηλ. 24210 74756 και e-mail [email protected]) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://maspecialed.sed.uth.gr/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου