ΤΟΠΙΚΑ

Εργατικό Κέντρο: «Πάει πολύ, να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ υποδείξεις»

εργατικό-κέντρο-πάει-πολύ-να-κάνει-κα-92570

Από τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πάει πολύ, ο ΣΥΡΙΖΑ του 3ου μνημονίου, της αλήστου μνήμης προεκλογικής πρωθυπουργικής αμετρέπειας στη ΔΕΘ, και του πλιάτσικου των συντάξεων με τον Νόμο Κατρούγκαλου, να συστήνει (με αφορμή την Πρωτομαγιά) στο Εργατικό Κίνημα «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» και «στην πρώτη γραμμή των αγώνων για τα εργασιακά δικαιώματα»!

Πάει πολύ, το κόμμα, που άφηνε τους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ ασύδοτους να διαλύουν τα Συνέδρια της ΓΣΕΕ, αφήνοντας, στην πιο κρίσιμη μνημονιακή φάση, ακέφαλο το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό Όργανο, να «αποτίει» τώρα τιμή σ’ Aυτούς, που θυσιάσθηκαν, κρατώντας ψηλά τη σημαία της ενότητας και όχι του εργατοπατερισμού.

Ας μετριάσουν λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ το… βαρύτατο πένθος τους, για τους νεκρούς πρωτεργάτες αγωνιστές και ας αναλογισθούν πόσο ωφελιμότερο θα ήταν για την εργατική τάξη, εάν αμφότεροι έπαυαν να υπηρετούν τα συμφέροντα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και του Κεφαλαίου, παριστάνοντας τις (εν αμαρτίαις) εύθυμες χήρες.

Οι εργαζόμενοι, σε αντίθεση με ό,τι νομίζουν, δεν τρώνε κουτόχορτο. Γνωρίζουν πολύ καλά –και βιωματικώς, δυστυχώς– ποιοί τους «πούλησαν», όταν γίναν κυβέρνηση, και ποιοί εκ του ασφαλούς διαρκώς τούς δουλεύουν, χωρίς την προοπτική να κυβερνήσουν ποτέ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου