ΤΟΠΙΚΑ

Κλασσικά οχήματα «ζεσταίνουν» τις μηχανές τους για τον Λαύκο Πηλίου

κλασσικά-οχήματα-ζεσταίνουν-τις-μη-924899

Διοργάνωση οχηματοδρομίας αύριο Κυριακή από τη Λέσχη «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» Βόλου

Εναν μαγικό προορισμό, τον Λαύκο Πηλίου, θα επισκεφτούν τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» Μαγνησίας, αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου, αφού η Λέσχη διοργανώνει οχηματοδρομία με πανέμορφα κλασσικά -ιστορικά οχήματα μιας άλλης εποχής, τα οποία θα κινηθούν από τον Βόλο μέχρι το Νότιο Πήλιο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αποτελεί μία πρωτοβουλία της Λέσχης στην προσπάθειά της να αναδείξει την πανέμορφη Ελλάδα του πολιτισμού, της ιστορίας, των εξαίρετων προϊόντων και της φιλοξενίας.

Ο σκοπός της οχηματοδρομίας είναι τα μέλη της και οι φίλοι τους να γνωρίσουν ένα πανέμορφο και ιστορικό χωριό του Πηλίου, που αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διαθέτει θαυμάσια αρχιτεκτονική και φημίζεται για τη γαστρονομία του.

Παράλληλα, θα επισκεφτούν το Μουσείο Ραδιοφώνου που βρίσκεται στον Λαύκο και είναι ένα από τα δύο μουσεία αυτού του είδους που υπάρχουν στην Ελλάδα..

Η οχηματοδρομία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στις 12 το μεσημέρι προγραμματίζεται επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείου Ραδιοφώνου στο «Φάμπειο» Μουσείο και στο Λαογραφικό Μουσείο Λαύκου. Θα ακολουθήσει γεύμα αργότερα το μεσημέρι στην πλατεία του Λαύκου, με προτεινόμενη επιστροφή και ενδιάμεση στάση στα Καλά Νερά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου