ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα «κλειδώνει» η έβδομη θέση για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

σήμερα-κλειδώνει-η-έβδομη-θέση-για-τ-924490

Επικρατέστερος για υποψήφιος βουλευτής ο Νίκος Τζούμας

Η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ αναμένεται σήμερα να συνεδριάσει και να «κλειδώσει» την έβδομη θέση του ψηφοδελτίου, μετά την αποπομπή από το ψηφοδέλτιο του διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Νίκου Χαυτούρα, έπειτα από την εμπλοκή του στην υπόθεση χορήγησης αναρρωτικής άδειας στον επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο επικρατέστερος για τη θέση είναι ο Νίκος Τζούμας, τεχνικός τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ, ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδρυτής της ενημερωτικής ιστοσελίδας Skiathos Life και ανταποκριτής Βορείων Σποράδων στον πανθεσσαλικό τηλεοπτικό σταθμό ASTRA T.V.

Πηγές τις Χαριλάου Τρικούπη που ρωτήθηκαν σχετικά από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ παρέπεμπαν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων, επιβεβαίωναν ωστόσο ότι μέλη της επικοινώνησαν με τον κ. Τζούμα και τού ζήτησαν να αποστείλει το βιογραφικό του.

Ο Νίκος Τζούμας έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σημαντική επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα στα νησιά των Σποράδων, ενώ έχει καταγωγή από τη Νέα Ιωνία.

Υπήρξε γραμματέας νεολαίας του ΠΑΣΟΚ στον νομό Μαγνησίας και ιδρυτής του δημοτικού συμβουλίου νεολαίας στη Νέα Ιωνία.

Ανήκει στη γενιά των 40άρηδων, γεγονός που φαίνεται ότι μέτρησε στη Χαριλάου Τρικούπη, σε συνδυασμό με ότι θα υπάρχει εκπροσώπηση των νησιών στο τοπικό ψηφοδέλτιο, όπως έγινε αντίστοιχα και στα άλλα κόμμα που έχουν επίσης συμπεριλάβει στους συνδυασμούς τους υποψηφίους από τη νησιωτική Μαγνησία.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου