ΤΟΠΙΚΑ

Το «έσκασε» από τα κρατητήρια και συνελήφθη λίγες ώρες μετά

το-έσκασε-από-τα-κρατητήρια-και-συνε-924415

Ένας 48χρονος Αλβανικής καταγωγής απέδρασε χθες το απόγευμα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η απόδρασή του, σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του, με αποτέλεσμα να βρεθεί 4 ώρες περίπου ώρες αργότερα στην οδό 2ας Νοεμβρίου.

Ο 48χρονος έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη. Βρισκόταν στα κρατητήρια διότι δικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για διάφορες υποθέσεις, παρότι εκτίει ποινή φυλάκισης στις φυλακές της Λάρισας.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, του είχε επιβληθεί νέα ποινή 18 μηνών με αναστολή, καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον έκρινε για μια ακόμη φορά ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενός είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και των πεθερικών του και έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινωνική γνώμη.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που ενώ βρισκόταν στο διάδρομο του δικαστηρίου μετά από καταδικαστική απόφαση, είχε απειλήσει την εισαγγελέα, λέγοντάς της: «Θα σε καρυδώσω και θα σε στείλω φυλακή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου