ΤΟΠΙΚΑ

Η Loulis Food Ingredients αποστέλλει ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία

η-loulis-food-ingredients-αποστέλλει-ανθρωπιστική-βοήθε-924146

Την πρωτοβουλία να αποστείλει 20 τόνους αλεύρι προς τους σεισμόπληκτους πληθυσμούς της Τουρκίας και της Συρίας έλαβε η εταιρία Loulis Food Ingredients.

Αναλυτικά η εταιρία αναφέρει:

«Η Loulis Food Ingredients με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους της και παραμένοντας πάντα πιστή στη δέσμευσή της να είναι χρήσιμη και ωφέλιμη στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στάθηκε αλληλέγγυα δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν από το καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και Συρία.

Παρακολουθώντας στενά τη δραματική κατάσταση που εκτυλίσσεται στις γειτονικές χώρες, η εταιρεία κατόπιν εκκλήσεως του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού, το οποίο θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών, διέθεσε 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70%, τα οποία φορτώθηκαν την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 με προορισμό την Τουρκία.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της Loulis Food Ingredients και με οδηγό τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της για στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η κα Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικής Υπευθυνότητας κατά την παράδοση του υλικού σημείωσε μεταξύ άλλων πως «οι σκέψεις μας παραμένουν κοντά στους πληγέντες γείτονες μας. Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους αποστέλλοντας αλεύρι, βασικό αγαθό διατροφής, γιατί κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη».

Λίγα λόγια για τη Loulis Food Ingredients

Η εταιρία Μύλοι Λούλη έχοντας διανύσει 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, εξελίσσεται σύμφωνα με τις καταναλωτικές συνήθειες, ώστε να μπορεί να εκπληρώνει το όραμά της: να δημιουργεί αξία για την ανθρώπινη διατροφή.

Έτσι σηματοδοτώντας την δραστηριότητά της στη νέα εποχή, μετονομάζεται σε LOULIS FOOD INGREDIENTS αγκαλιάζοντας τα brands: Μύλοι Λούλη, KENFOOD, Kaizen, Μύλοι Αγίου Γεωργίου, Easy Bake & Μουσείο Λούλη.

Σήμερα, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία και στην παραγωγή πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι, στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, η LOULIS FOOD INGREDIENTS έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο. Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 240 χρόνια, απευθύνεται σήμερα στους επαγγελματίες της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της HO.RE.CA με 285 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με την ονομασία Μύλοι Λούλη και 850 διαφορετικές πρώτες ύλες και μείγματα με την επωνυμία KENFOOD & Kaizen. Επίσης προσφέρει στους καταναλωτές 40 διαφορετικά προϊόντα με την επωνυμία Μύλοι Αγίου Γεωργίου & Easy Bake. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία απασχολεί 340 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου