ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο αντιπροσωπεία της συμμαχίας «Πράσινο Μωβ»

στον-βόλο-αντιπροσωπεία-της-συμμαχία-923540

Στον Βόλο βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή αντιπροσωπεία της εκλογικής συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ». Η αντιπροσωπεία αποτελούταν από τους Δομήνικο Χρυσίδη, Γραμματέα Διεθνών σχέσεων των Οικολόγων Πράσινων και Συνεπικεφαλής της εκλογικής συμμαχίας Πράσινο και Μωβ, Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο, τομεάρχη Περιβάλλοντος των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιο, βουλευτή Ιωαννίνων και Δημήτρη Λιόλιο, μέλος των Οικολόγων Πράσινων.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το γραφείο του παραρτήματος Θεσσαλίας του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων με την επωνυμία «Ανακύκλωση Αδρανών Νότιας Ελλάδας» και ενημερώθηκε για περιβαλλοντικά προβλήματα στη Θεσσαλία και ειδικά σε ό,τι αφορά τα δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα και τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.

«Η εφαρμογή ή μη της νομοθεσίας, η περιβαλλοντική υποβάθμιση και οι κίνδυνοι από τις ανεξέλεγκτες απορρίψεις μπάζων ήταν κάποια από τα θέματα που παρουσιάστηκαν στους υποψηφίους και τους προβλημάτισαν πολύ ως προς τους τρόπους διαχείρισής τους», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εκλογικής συμμαχίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου