ΤΟΠΙΚΑ

Οι πρόσκοποι της Μαγνησίας συγκέντρωσαν τρόφιμα

οι-πρόσκοποι-της-μαγνησίας-συγκέντρω-923299

Η Περιφέρεια Προσκόπων Μαγνησίας συγκέντρωσε αρκετά τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής με σκοπό την στήριξη κοινωνικών δομών του Βόλου, με χαμόγελο και με σύνθημα «Οι ανάγκες των ανθρώπων δεν τελειώνουν στις γιορτές».

«Για αυτόν το σκοπό το Σάββατο 18/02/2023, έξω από επιλεγμένα super market του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και της Αγριάς, βρέθηκαν πρόσκοποι από όλα τα Συστήματα της Περιφέρειας Προσκόπων Μαγνησίας, όπου συγκέντρωναν και τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής από τους καταναλωτές που πραγματοποιούσαν τις εβδομαδιαίες τους αγορές.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (κυρίως ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, σάλτσες ντομάτας, κονσέρβες, λάδι, ξύδι, καφές, αλεύρι, ζάχαρη, γάλατα εβαπορέ ,δημητριακά και είδη πρωινού, μπισκότα, χυμοί, σαπούνια, οδοντόκρεμες και διάφορα άλλα σε μικροποσότητες).

Μετά την συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών υγιεινής, την ταξινόμηση ανά είδος και την καταμέτρηση, μοιράστηκαν ισόποσα στις εξής κοινωνικές δομές του Βόλου: Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου και φυσικά σε αρκετές οικογένειες συνανθρώπων μας.

Η εν λόγω δράση είναι μια δράση κοινωνικής συνεργασίας του συνόλου της Περιφέρειας και όπως όλες οι Προσκοπικές δράσεις πρωταρχικός της στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών και των νέων μας σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν τριγύρω μας, την αξία της προσφοράς αλλά και της πρωτοβουλίας, καθώς και την ενεργητική συμμετοχή»

.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου