ΤΟΠΙΚΑ

Νέα συγκέντρωση και πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη

νέα-συγκέντρωση-και-πορεία-για-την-τρα-921984

Την Κυριακή, στην πλατεία Ελευθερίας από συλλόγους και συνδικάτα της περιοχής

Νέο ραντεβού στους δρόμους για την τραγωδία στα Τέμπη, μετά το μεγαλειώδες προχθεσινό συλλαλητήριο, δίνουν σύλλογοι και συνδικάτα του νομού.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Ελευθερίας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση με πρωτοβουλία έξι συλλόγων και συνδικάτων. Πρόκειται για το Συνδικάτο Μετάλλου «Μ. Παπαρήγας», τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Καθαριστών- Καθαριστριών, τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών Μαγνησίας.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους συλλόγους γονέων, κάθε φορέα της πόλης μας, να ξεσηκωθούν να απαιτήσουν το έγκλημα να τιμωρηθεί. Αυτή την τιμωρία, δεν μπορεί να τη δώσει η «δικαιοσύνη» και οι νόμοι τους, που θεωρούν κόστος την ασφάλεια των εργαζόμενων και των επιβατών και πληγή στην ανταγωνιστικότητα. Είναι οι ίδιοι, κυβερνήσεις και επιχειρηματικοί όμιλοι που λένε ότι τα μέτρα ασφάλειας κοστίζουν και δεν προχωράει η δουλειά με τους «ρυθμούς» που πρέπει. Που βγάζουν μόνιμα τις απεργίες παράνομες και δίνουν πράσινο φώς στα κοράκια τα FUNDS να πλειστηριάζουν τα σπίτια του λαού και που πιστοποιούν τόσα χρόνια για την ασφάλεια και την ποιότητα των συγκοινωνιών ότι όλα βαίνουν καλώς. Απαιτούμε να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη. Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της ζωής μας στην δουλειά, στις μεταφορές, στην υγεία. Να σταματήσουμε να πληρώνουμε με τις ζωές μας ότι θεωρούν κόστος εργοδοσία – κράτος και κυβερνήσεις. Δείχνουμε την δική μας δύναμη! Η οργή και η αγανάκτηση μας, γίνεται αγώνας για την ζωή που μας αξίζει και μπορούμε να ζήσουμε σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου