ΤΟΠΙΚΑ

Σιγή ασυρμάτου στην Πάλτση

σιγή-ασυρμάτου-στην-πάλτση-921424

Χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία για σχεδόν ένα μήνα μόνιμοι κάτοικοι του οικισμού

Σιγή ασυρμάτου καταγγέλλουν ότι επέβαλλε στην Πάλτση εταιρεία τηλεπικοινωνίας, στο δίκτυο της οποίας έχει εντοπιστεί βλάβη, η οποία δεν έχει επιδιορθωθεί εδώ και έναν μήνα.

Τα σταθερά τηλέφωνα στα σπίτια των λιγοστών μόνιμων κατοίκων δεν λειτουργούν σε μεγάλο τμήμα του οικισμού, με τους ενοίκους να νιώθουν ότι σε περίπτωση ανάγκης δεν θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στον οικισμό οι μόνιμοι κάτοικοι είναι δέκα τις καθημερινές και 50 τα Σαββατοκύριακα. Πρόκειται για οικισμό κυρίως καλοκαιρινών διακοπών, που όμως για ορισμένους αποτελεί μόνιμο τόπο κατοικίας και νιώθουν επικοινωνιακά αποκλεισμένοι τον τελευταίο έναν μήνα.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, η βλάβη έχει εντοπιστεί σε γραμμή του δικτύου και μολονότι συνεργείο επισκέφθηκε τον οικισμό, η βλάβη δεν έχει επιδιορθωθεί. «Εχουμε σχεδόν 30 ημέρες χωρίς σταθερό τηλέφωνο. Υπάρχουν ηλικιωμένοι, άρρωστοι, που σε περίπτωση ανάγκης φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να ειδοποιήσουν αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα κινητά μας δεν έχουν καλό σήμα. Περιφερόμαστε από σημείο σε σημείο για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και η μη λειτουργία των σταθερών τηλεφώνων δημιουργεί ανασφάλεια. Το πρόβλημα είναι σοβαρό, όμως οι όποιες προσπάθειές μας πέφτουν στο κενό», αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κάτοικος της περιοχής, περιγράφοντας τον «Γολγοθά» του επικοινωνώντας με τμήματα της εταιρείας για να επιδιορθωθεί η βλάβη.

«Μας παραπέμπουν από τον έναν στον άλλο, μας λένε πότε πέντε, πότε δέκα ημέρες, ότι η βλάβη είναι σοβαρή και το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχουμε τηλέφωνο και φως δεν βλέπουμε…», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου