ΤΟΠΙΚΑ

Δίωρες στάσεις εργασίας καθηγητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

δίωρες-στάσεις-εργασίας-καθηγητών-το-921378

Σήμερα και στις πέντε πόλεις όπου εδρεύουν τμήματα, για την τραγωδία στα Τέμπη

Δίωρες στάσεις εργασίας προκήρυξε για σήμερα, το διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Ως μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας η οποία θρηνεί τα περισσότερα θύματα του τραγικού δυστυχήματος και με επιβεβαιωμένες τις πληροφορίες ότι ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος υπάρχουν συγγενείς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκηρύσσουμε δίωρη στάση εργασίας την ώρα των κινητοποιήσεων για τη διευκόλυνση συμμετοχής σε αυτές», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Ειδικότερα:

Στα τμήματα με έδρα το Βόλο, στάση εργασίας μεταξύ 12:30-14:30. Συγκέντρωση: 12:30 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Στα τμήματα με έδρα τη Λάρισα, στάση εργασίας μεταξύ 11:00-13:00. Συγκέντρωση: 11:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Στα τμήματα με έδρα την Καρδίτσα, στάση εργασίας μεταξύ 11:00-13:00. Συγκέντρωση: 11:00 στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας.

Στα τμήματα με έδρα τα Τρίκαλα, στάση εργασίας μεταξύ 12:00-14:00. Συγκέντρωση: 12:00 στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Στα τμήματα με έδρα τη Λαμία, στάση εργασίας μεταξύ 12:00-14:00. Συγκέντρωση: 12:00 στην Πλατεία Πάρκου.

«Ας στείλουμε στα αυτιά των ιθυνόντων το ακόλουθο μήνυμα: Όχι άλλες θυσίες φοιτητριών και φοιτητών στο βωμό εταιρικών κερδών, κομματικών και μικροπολιτικών συμφερόντων. Διαλεύκανση σε βάθος των αιτιών της τραγωδίας και πλήρης απόδοση ευθυνών. Ούτε σκέψη για συγκάλυψη. Άμεση αποκατάσταση της ασφάλειας μετακινήσεων για να μη θρηνήσουμε και νέα θύματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου