ΤΟΠΙΚΑ

Πατέρας και κόρη «έφυγαν» με διαφορά μισής ώρας

πατέρας-και-κόρη-έφυγαν-με-διαφορά-μ-921032

Οικογένεια θρηνεί τον χαμό πατέρα και κόρης-Συγκλονίζει το δράμα των οικείων

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το δράμα που βιώνει μία οικογένεια στον Βόλο. Σε χρονικό διάστημα μισής ώρας έχασε δύο πολυαγαπημένα της πρόσωπα, γεγονός που παραπέμπει σε δράμα βγαλμένο από αρχαία τραγωδία, με τους συγγενείς να είναι συγκλονισμένοι.

Πρόκειται για μία 50χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η κατάστασή της, όμως, επιβαρύνθηκε σημαντικά μόλις νόσησε από κορονοϊό. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια, καθώς επρόκειτο για ένα άτομο με επιβαρυμένο ιστορικό υγείας. Παρά τις προσπάθειες ο οργανισμός της άτυχης γυναίκας ήταν πολύ επιβαρυμένος. Άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, που τη λάτρευε, με όλους να προσεύχονται, προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία.

Μισή ώρα αργότερα, πριν η οικογένεια προλάβει να συνειδητοποιήσει την απώλεια της κόρης, ήρθε αντιμέτωπη με ένα ακόμη βαρύ «χτύπημα» της μοίρας.

Ο 75χρονος πατέρας της, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτική κλινική με σοβαρά παθολογικά προβλήματα «έφευγε» για πάντα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα επέλθει το μοιραίο. Λες και η μοίρα τους ήθελε μαζί, πατέρα και κόρη, σε αυτό το τελευταίο ταξίδι.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς αναζητούν μεταξύ τους συμπαράσταση και κουράγιο. Είναι από εκείνες τις στιγμές που τα λόγια περισσεύουν, διότι ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως μπορεί να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου