ΤΟΠΙΚΑ

Στην απεργιακή συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας : «Ενώνουμε την φωνή μας με όλη την κοινωνία»

στην-απεργιακή-συγκέντρωση-ο-συριζα-μ-920868

Σε ανακοίνωση για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στις 8 Μαρτίου προχώρησε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας. «Ενώνουμε την φωνή μας με όλη την κοινωνία –συμμετέχουμε στην αυριανή συγκέντρωση των συνδικάτων» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Μαγνησίας, αλλά και όλους τους προοδευτικούς πολίτες του Βόλου να πάρουν μαζικά μέρος αύριο στην συγκέντρωση που διοργανώνουν τα συνδικάτα στην πλατεία Αγ. Νικολάου στις 12.30 το μεσημέρι.

Ενώνουμε την φωνή μας με όλη την κοινωνία που παραμένει σοκαρισμένη από το μέγεθος της τραγωδίας και ζητάμε μαζί της να υλοποιηθεί αυτό που διεκδικεί η απεργιακή κινητοποίηση, δηλαδή να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.

Τα Τέμπη σκεπάζουν τα πάντα, όμως αυτή η απεργία γίνεται μια ημέρα που τιμά τους αγώνες των γυναικών για ισότητα.

Δυστυχώς, τα περιστατικά γυναικοκτονιών και βίας κατά των γυναικών συνεχίζουν να αυξάνονται, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ διαπνέεται και σε αυτό το θέμα από παρωχημένες λογικές όπως αποδείχθηκε με τον νόμο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια και την υποβάθμιση του αρμόδιου φορέα σε γραμματεία Δημογραφικής Πολιτικής.

Στηρίζουμε και την φεμινιστική πλευρά της αυριανής απεργίας πιστεύοντας πως μόνο η κινητοποίηση των ίδιων των γυναικών μπορεί να αποτρέψει την κατάργηση αυτονόητων και από χρόνια κατακτημένων δικαιωμάτων τους και να δημιουργήσει τους όρους που θα επιβάλουν την εφαρμογή πολιτικών για την προώθηση της ουσιαστικής ισότητας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου