ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» η Μαρίνα Μήτσιου

εφυγε-η-μαρίνα-μήτσιου-920711

Μετά από τρία χρόνια γενναίας μάχης η 67χρονη «έσβησε» από λευχαιμία

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά και της ευρύτερης Μαγνησίας το άγγελμα του θανάτου της Μαρίνας Μήτσιου – Τσιμπούκη.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Μαρίνα Μήτσιου – Τσιμπούκη έδινε τη σημαντικότερη μάχη που κλήθηκε να δώσει στη ζωή της, αυτή της λευχαιμίας από την οποία δυστυχώς, δεν βγήκε νικήτρια και έσβησε στα 67 της χρόνια.

Η είδηση του θανάτου «βύθισε» στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και φίλους και γνωστούς από τον Βόλο και τον Αη – Γιάννη Πηλίου, από όπου και καταγόταν. Η 67χρονη το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Η εκλιπούσα για χρόνια εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα της, στον Αη – Γιάννη στην ξενοδοχειακή μονάδα «Αλόη Αιγαίου».

Ωστόσο, από το 1985 και για περίπου 30 χρόνια, η Μαρίνα Μήτσιου εγκαταστάθηκε στον Βόλο και ανέλαβε την επιχείρηση της μητέρας της, στη συμβολή των οδών Ερμού με Τοπάλη.

Το θρυλικό κατάστημα με τα είδη δώρων αποτελούσε σταθμό για την εμπορική αγορά του Βόλου και η ίδια η Μαρίνα Μήτσιου ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετική και αγαπητή στο καταναλωτικό κοινό.

Η εκλιπούσα κατέλιπετον σύζυγό της Δημήτρη Τσιμπούκη, τα παιδιά της, Κώστα και Πάνο τα αδέρφια της, τα ανήψια της και λοιπούς συγγενείς.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 8 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στις 11 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου