ΤΟΠΙΚΑ

Ξέσπασμα Αχ. Μπέου για Τέμπη: «Βγάλτε τον σκασμό»

ξέσπασμα-αχ-μπέου-για-τέμπη-βγάλτε-το-920606

Ξέσπασμα μέσω δημόσιας ανάρτησης για την πολιτική εκμετάλλευση του δυστυχήματος στα Τέμπη- «Βγάλτε τον σκασμό! Επιτέλους λίγη ευαισθησία». Παρέμβαση μέσω δημόσιας ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε χθες, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, καταγγέλλοντας πολιτική εκμετάλλευση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και ζητώντας «λίγη ευαισθησία».

Ο κ. Μπέος που παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται και σε πολιτικό επίπεδο, με αφορμή την εθνική τραγωδία, ξέσπασε με δημόσια δήλωσή του: «H πατρίδα θρηνεί δεκάδες παιδιά μας. Ο πόνος, η οδύνη σκεπάζουν τα πάντα. Επιτέλους σταματήστε κάποιοι με δηλώσεις, ανακοινώσεις, περιφερόμενοι από κανάλι σε κανάλι να επιδίδεστε σε κομματική προπαγάνδα. Είναι η χειρότερη μορφή ασέβειας, πραγματική ύβρις, σε αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα, αλλά και στις οικογένειές τους που βιώνουν αυτόν τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας. Αλήθεια εσείς οι πολιτικοί απατεώνες, που λειτουργείτε με αυτόν τον αισχρό τρόπο, πιστεύετε ότι έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να καπηλευτείτε τον πόνο αυτών των ανθρώπων, την οδύνη μιας ολόκληρης κοινωνίας για να αποσπάσετε μερικές ψήφους;

Οι ώρες αυτές είναι για να πενθήσουμε. Είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής. Και για να το πω απλά και λαϊκά, στην γλώσσα που όλοι μας μιλούμε: Βγάλτε τον σκασμό! Επιτέλους λίγη ευαισθησία. Λίγη ντροπή! Τίποτα άλλο…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου