ΤΟΠΙΚΑ

Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική του επιθεωρητή του ΟΣΕ στο Νοσοκομείο Βόλου

κατεπείγουσα-έρευνα-για-την-αναρρωτι-920342

Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική του επιθεωρητή του ΟΣΕ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Στο μικροσκόπιο του υπουργείου Υγείας έχει τεθεί η αναρρωτική άδεια που έλαβε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να εμπλέκεται το Τμήμα Νευροχειρουργικής του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Ο υπουργός Υγείας έδωσε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται με την υπόθεση. Εντολή για κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να εξεταστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα στον επιθεωρητή διέταξε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Οι πληροφορίες για το αν ο Επιθεωρητής μετέβη στο Νοσοκομείο και εξετάστηκε από τον γιατρό και στη συνέχεια κρίθηκε ότι έπρεπε να πάρει αναρρωτική άδεια είναι συγκεχυμένες.

Αν ο επιθεωρητής είχε πράγματι εξεταστεί από γιατρό θα έπρεπε προηγουμένως να έχει καταγραφεί η εισαγωγή του στο βιβλίο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, πράγμα που δεν συνέβη. Αυτό που διερευνάται σε επίπεδο γιατρών είναι πως δόθηκε εντολή και από ποιόν να υπογραφεί η άδεια, δίχως να εξεταστεί ο επιθεωρητής, για αυτό και γίνεται έρευνα.

Ο υπουργός υγείας πάντως ζητεί να εξεταστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στον προϊστάμενο του σταθμάρχη που τον τοποθέτησε στη βάρδια προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες από τους γιατρούς που τη χορήγησαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου