ΤΟΠΙΚΑ

Δράμα με εξαμελή οικογένεια στη Νέα Ιωνία

δράμα-με-εξαμελή-οικογένεια-στη-νέα-ιω-91997

Η μητέρα δίνει μάχη ενάντια στην επάρατο και για την ανατροφή των τεσσάρων μικρών παιδιών της 2 έως 8 ετών

Αντιμέτωπες με ένα ακόμη ανθρώπινο δράμα βρίσκονται κοινωνικοί λειτουργοί της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ. Πρόκειται για την περίπτωση 26χρονης Βολιώτισσας μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών ηλικίας από 2 έως 8 ετών που στερούνται βασικών αγαθών καθώς η ίδια αδυνατεί να εργαστεί δίνοντας μάχη για τη ζωή της ενάντια στην επάρατο νόσο.

Το δράμα της εξαμελούς οικογένειας έφερε στο φως το Φιλόπτωχο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στη Ν. Ιωνία που συμβάλλει για την κάλυψη βασικών αναγκών της οικογένειας.

Η 26χρονη μητέρα έχει υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση και αυτή την περίοδο νοσηλεύεται στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου ακολουθεί χημειοθεραπεία. Στο πλευρό της έχει ακοίμητο φρουρό τον σύζυγό της, ενώ τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους είναι υπό την επίβλεψη των παππούδων που προσπαθούν να τους εξασφαλίσουν τα απαραίτητα από τα πενιχρά έσοδα που έχουν.

Την ανάγκη στήριξης που έχει η οικογένεια πιστοποιούν κοινωνικοί λειτουργοί.

Οποιος μπορεί να συμβάλει με τρόφιμα, πάνες και είδη πρώτης ανάγκης καλείται να απευθύνεται στα γραφεία της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και στο τηλέφωνο 2421 0 20337.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου