ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για τον θάνατο της Μάγδας Αντωνοπούλου

θλίψη-για-τον-θάνατο-της-μάγδας-αντωνο-919332

Πότε θα γίνει η κηδεία της; – Η ανάρτηση της κόρης της, Ελενας Αντωνοπούλου

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση ότι η «έφυγε» από τη ζωή η Μάγδα Αντωνοπούλου. Μετά από μάχη με τον καρκίνο η Μάγδα Αντωνοπούλου έφυγε σε ηλικία 88 ετών.

Ηταν κόρη του δικηγόρου Ηλία Κουρετζή με καταγωγή από τη Λακωνία, αδελφή του καθηγητή Λάκη Κουρετζή ιδρυτή του θεατρικού παιχνιδιού στην Ελλάδα.

Η εκλιπούσα ήταν χήρα του πρώην βουλευτή Ιωάννη Αντωνόπουλου και μητέρα της διεθνολόγου και πολιτεύτριας Ελενας Αντωνοπούλου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και γνώρισε τον σύζυγό της Ιωάννη Αντωνόπουλο και εγκαταστάθηκαν μαζί στον Βόλο.

Ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δραστηριότητα και κοντά στο σύζυγο της αείμνηστο βουλευτή Γιάννη Αντωνοπουλο. Όλοι έχουν να θυμηθούν το ενδιαφέρον της στο πολιτικό του γραφείο για τον άνθρωπο και τα προβλήματα στα οποία καθημερινά προσπαθούσε να βοηθήσει.

Ήταν ιδρυτικό μέλος πολλών σωματείων και συλλόγων, δημιούργησε τμήματα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στη Νέα Αγχίαλο και στην Αγριά πριν από χρόνια. Ασχολήθηκε με επιχειρήσεις του πρωτογενή τομέα στο Κρόκιο Αλμυρού ενώ κατά το παρελθόν υπήρξε εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Η εκλιπούσα κατέλιπε την κόρη της Έλενα Αντωνοπούλου, διεθνολόγο π. αντινομάρχη , π. Πολιτευτή, το γαμπρό της επιχειρηματία Γιάννη Μπουρούνη και την πολυαγαπημένη και μονάκριβη εγγονή της Τζουλιανα, τελειόφοιτη της κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Συντετριμμένη η κόρη της, την αποχαιρετά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου μανούλα . Ήσουν πάντα εκεί βράχος για όλους…. θα μας λείψεις πολύ. Η κηδεία της αύριο Σάββατο 4 Μαρτίου στις 12 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου» ανέφερε σε ανάρτησή της.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο στις 16:00 στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου