ΤΟΠΙΚΑ

Στο 7ο Γυμνάσιο Βόλου ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας

στο-7ο-γυμνάσιο-βόλου-ο-σύλλογος-θαλασσ-919160

Επίσκεψη στο 7ο Γυμνάσιο Βόλου πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας. Το σχολείο, με διευθυντή τον Περικλή Φασουράκη, είχε προσκαλέσει το σύλλογο για να ενημερώσει μαθητές και εκπαιδευτικούς για την ασθένεια.

Η Πρόεδρος κ. Λουκάκη Δέσποινα-Παιδίατρος, η Γ. Γραμματέας κ. Φρατζή Ευδοξία-Ειρήνη-Βιολόγος και η Ταμίας κ. Ταταρίδου Παναγιώτα – Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, ενημέρωσαν τους μαθητές για την ασθένεια της Θαλασσαιμίας και την άμεση εξάρτησή της από την εθελοντική αιμοδοσία, καθώς η μετάγγιση αίματος αποτελεί τη μοναδική θεραπεία των θαλασσαιμικών πασχόντων.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά το Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου για την ευκαιρία που δόθηκε στο Σύλλογο, να μεταφέρουν στους μαθητές και στους καθηγητές τους τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αίματος για την αντιμετώπιση της Θαλασσαιμίας. Τέλος, ευχαριστούν τους μαθητές για την προσοχή και τη συμμετοχή στη διαδραστική συζήτηση που ακολούθησε της ενημέρωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου