ΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήρια του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Μαγνησίας

συλλυπητήρια-του-δημοκρατικού-συλλό-919024

Τη θλίψη του εξέφρασε ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας (μέλος ΟΓΕ), για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Μας συγκλονίζει ο χαμός τόσων ανθρώπων, ιδιαίτερα νέων παιδιών. Μας γεμίζει οργή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει αυτουργούς τη σημερινή και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που θυσιάζουν τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της πολιτικής, που τις λογαριάζει ως κόστος για το κράτος και ως όφελος για τους επιχειρηματικούς ομίλους. Η σημερινή πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορεί να εξασφαλίσει δημόσιες υποδομές και συγκοινωνίες ασφαλείς και σύγχρονες, με μόνιμο και επαρκές προσωπικό που θα καλύπτουν τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών. Γι’ αυτό παλεύουμε ανυποχώρητα διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για εμάς και τις οικογένειές μας.

Καλούμε τις γυναίκες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση των Φοιτητικών Συλλόγων του Βόλου και των μαθητών, με συγκέντρωση και πορεία την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο σύλλογός μας καλεί τις γυναίκες της πόλης μας να συμπαρασταθούν στις οικογένειες των θυμάτων και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους συμμετέχοντας στην αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Βόλου”. Το ωράριο αιμοδοσιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου είναι το εξής: Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30 – 13.30 και 17:30 – 20:00, Σάββατο 09:00 – 13:00».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου