ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο e-Θέμις

στον-βόλο-το-12ο-πανελλήνιο-συνέδριο-e-θέ-918982

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου με το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα «Το Δίκαιο της Ενέργειας & του Περιβάλλοντος», στην πόλη τoυ Βόλου. Το συνέδριο θα διοργανωθεί στις 10 και 11 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Valis Hotel.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, κορυφαίοι και εξέχοντες εισηγητές θα αναλύσουν κάθε πτυχή που σχετίζεται με τη νομική προσέγγιση ενεργειακών και περιβαλλοντικών ζητημάτων. Στόχος είναι η ανταλλαγή γνώσης και γόνιμου προβληματισμού σε θέματα θεωρίας και πράξης που αφορούν τους σύνθετους και συνεχώς μεταβαλλόμενους κλάδους της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και απευθύνεται στους δικηγόρους και νομικούς όλης της χώρας, στα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών αλλά και στα αρμόδια στελέχη των ιδιωτικών εταιρειών.

Πληροφορίες για λίστα των ομιλητών, το αναλυτικό πρόγραμμα και τις δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://www.ethemis.gr/12th-ethemis-congress/

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου