ΤΟΠΙΚΑ

«Βασίλεψαν» οι πυροσβέστες της Μαγνησίας

βασίλεψαν-οι-πυροσβέστες-της-μαγνη-918514

Σε κλίμα σύμπνοιας η κοπή πίτας των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο μεζεδοπωλείο «Στα…φίλοι» στον Βόλο, ο ετήσιος χορός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Μαγνησίας.

Ήταν η πρώτη εκδήλωση για την κοπή πίτας, που έγινε μετά την πανδημία και όπως ήταν φυσικό, αγκαλιάστηκε με μεγάλη θέρμη από όλους τους πυροσβέστες του Νομού Μαγνησίας που ήταν παρόντες συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους.

Την πίτα ευλόγησαν ο π. Απόστολος Θάνος και ο ιερέας και Εθελοντής Πυροσβέστης π. Βαρνάβας Σαράτσης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση τόσο υπηρεσιακοί, όσο και πολιτικοί παράγοντες, όπως οι υφυπουργοί Ζέττα Μακρή και Χρήστος Τριαντόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, οι βουλευτές Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα, Κολυνδρίνη, ο εκπρόσωπος του δημάρχου και αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ Ζαφείρης Δασκαλόπουλος, ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και Πρώην Διοικητής Π.Υ. Βόλου και Περιφέρειας Θεσσαλίας Νικόλαος Μιχαλάκης, ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας και πρώην Διοικητής Ν. Μαγνησίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης και ο νέος Διοικητής Ν. Μαγνησίας Πύραρχος Ευάγγελος Λιακόπουλος, κ.α..

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου