ΤΟΠΙΚΑ

15 άτομα ανασύρθηκαν χωρίς αισθήσεις – Πιθανόν νεκροί

15-άτομα-ανασύρθηκαν-χωρίς-αισθήσεις-918275

Τουλάχιστον 15 άτομα έχουν ανασυρθεί ήδη χωρίς τις αισθήσεις τους –οι τραγικές εκτιμήσεις μιλούν για νεκρούς- από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, που εκτροχιάστηκε νωρίτερα το βράδυ σήμερα μετά από σφοδρή σύγκρουση με εμπορική αμαξοστοιχία, έξω από τη Λάρισα.

Ο αριθμός των νεκρών που αναφέρεται ήδη με βάση πληροφορίες –όχι ακόμη με επίσημη ανακοίνωση- ανεβαίνει από λεπτό σε λεπτό, ενώ δραματικά αυξάνεται διαρκώς και ο αριθμός των επιβατών που φέρουν βαρύτατα τραύματα. Στους 70 ανέβηκε μέχρι αυτή τη στιγμή ο αριθμός των σοβαρά τραυματισμένων, αρκετοί εκ των οποίων χαρακτηρίζονται από τις σωστικές δυνάμεις ως πολυτραυματίες και έχουν απεγκλωβιστεί κυρίως από τα μπροστινά βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Από την Πυροσβεστική και άλλες ειδικές δυνάμεις συνεχίζεται η αναζήτηση εγκλωβισμένων. Ο κόκκινος συναγερμός συνεχίζει με κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική (και ΕΜΑΚ), Αστυνομίας και Στρατού.

Διαρκώς στο σημείο μετακινούνται για να παραλάβουν τραυματίες ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από Αθήνα, Τέμπη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Λαμία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου