ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας απαντά στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

ο-συριζα-μαγνησίας-απαντά-στο-εργατικ-91786

Απάντηση σε σημερινή ανακοίνωση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου δίνεται με δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Έκπληξη μας προξένησε δημοσίευμα του τοπικού τύπου περί αντιδράσεων της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με αφορμή την κατάθεση στεφανιού την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

Το δημοσίευμα αναφέρεται αόριστα σε απάντηση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και συνοδεύεται από φωτογραφία του κ. Παπαδημόπουλου. Διακηρύσσουν ότι «πάει πολύ, να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ υποδείξεις».

Η έκπληξη και η απορία μας είναι πως συμπεραίνουν ότι η αναφορά μας στο Εργατικό Κίνημα αφορά αυτούς . Του βεβαιώνουμε ότι όταν μιλάμε για Εργατικό Κίνημα , το τελευταίο που θα πήγαινε το μυαλό μας είναι η σημερινή διοίκηση του ΕΚΒ.

Το περίεργο είναι ότι η παρέα του κ. Παπαδημόπουλου παίρνει σβάρνα και το ΠΑΜΕ , έτσι που διεκδικεί την Πρωτομαγιά συλλήβδην από όλη την Αριστερά. Πετυχαίνει λοιπόν ταυτόχρονα να τα βάλει με ένα κόμμα (τον ΣΥΡΙΖΑ) και μία συνδικαλιστική παράταξη (το ΠΑΜΕ) . Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία Εργατικού Κέντρου που την ώρα που χτυπιούνται αλύπητα οι εργαζόμενοι να επιλέγει ως αντιπάλους κόμματα και συνδικαλιστικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Είναι ευνόητο ότι δεν έχουμε την πρόθεση να μπούμε σε κανένα διάλογο με τον κ. Παπαδημόπουλο και την διοίκηση του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου