ΤΟΠΙΚΑ

Σε γιορτή εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΕΗΜ

σε-γιορτή-εξελίχθηκε-η-εκδήλωση-κοπής-916891

Με καθολική συμμετοχή των μελών και παρουσία εκπροσώπων φορέων

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Εrgon, στον Βόλο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο οποίος τέλεσε και τον καθιερωμένο αγιασμό. Μεγάλη, επίσης, τιμή ήταν για τον ΣΕΗΜ η καθολική συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους, πλήθους φορέων και εκπροσώπων του Δήμου και της Περιφέρειας, αλλά και αντιπρόσωπων των Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων από όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Αλ. Παυλόπουλος, καλώντας να τον πλαισιώσουν όλα τα μέλη του προεδρείου και του ΔΣ της Ομοσπονδίας που ήταν παρόντα.

Ο ΣΕΗΜ ευχαρίστησε τους Γάκη Φώτη (στέλεχος του Τομέα Διεύθυνσης Χρηστών Δικτύου, Τομέα Ρυθμιστικών Θεμάτων ΔΕΔΔΗΕ), αλλά και τον Σπύρο Τζανίκο (πρ. Β’ Αντιπρόεδρο της Π.ΟΣ.Ε.Η., πρ. Πρόεδρο του Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ. και Μέλος του ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών).

Ακόμη, ο ΣΕΗΜ βράβευσε τον πρ. Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ Θεόδωρο Αγγουράκη για την 30ετή συνεχή παρουσία και προσφορά του στον κλάδο του Επαγγελματία Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου!

Εξαιρετικά συγκινητική ήταν η κίνηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών να παραδώσει ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό στον ΣΕΗΜ για τη μοναδική βραδιά τιμώντας την πολυετή συνεργασία των δύο φορέων. Το ΒΕΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Παύλος Ραβάνης και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Δαμίγος.

Δυναμικό «παρών» έδωσε και ο «Πατριάρχης των Ηλεκτρολόγων» Νικόλαος Αντζινάς, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ & Μέλος ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν για το Σύνδεσμο η παρουσία τόσο του Β. Καραΐσκου από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και των Γ. Ντιζέ Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας και Αθ. Κουλούρη Β΄ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Γεν. Γραμματέας Παύλος Πρεμέτης και το σύνολο του ΔΣ του ΣΕΗ Μαγνησίας, ευχαριστούν επίσης θερμά για την παρουσία τους στην εκδήλωση τους: Αγγελάκη Ευάγγελο, Πλαστάρα Τρύφων, Πλαστάρα Ελευθέριο, Πελεκούδα Κωνσταντίνο, Τσελεπή Μαρία, Τσαγανού Χρύσα, Ανδρέα Άρη Ζέρβα, Πράττο Γεώργιο, Τόρη Γεώργιο, Αμανατίδου Ελένη, Μπασδάνη Αριστοτέλη, Αγγελέτο Νικόλαο, Γκαμπλιά Βούλα, Ζυγούρη Νικόλαο, Πλιακογιάννη Ευστράτιο, Θεοχάρη Χρήστο, Τσακόγια Σταύρο, Μπατάκα Σάββα, Γκάλιο Γεωργιο, Βασιλικό Μιχαήλ.

Για την ΠΟΣΕΗ και τα Σωματεία τούς: Κουντουργιάννη Άγγελο Βαζαίο Χαράλαμπο, Βιολάκη Στυλιανό, Βούτα Ιωάννη, Ηλία Χρήστο, Νάχαμο Ευθύμιο, Τσάκα Ιωάννη, Φίλη Κώνστα Θεοφάνη, Κουζούλογλου Αλέξανδρο, Λαλανίτη Ιωάννη, Μπίκα Δημήτριο, Σοφογιάννη Κωνσταντίνο, Μπούτα Μανθαίο, Βόμπρα Νικόλαο, Φούντα Γεώργιο, Γκουρομπίνο Γεώργιο, Φουντούκη Ρίζο, Κορωνιά Ισίδωρο, Ελευθερίου Σεραφείμ, Κουρπαδάκη Νεκτάριο, Ευθυμίου Ηλία, Λιάπη Ηλία, Στεργιούλα Αθανάσιο, Χρόνη Κωνσταντίνο, Μπάρκα Ιωάννη.

Στην ίδια εκδηλώση, στο μεταξύ, βραβεύτηκαν οι υφυπουργοί Ζέττα Μακρή και Χρ. Τριαντόπουλος.

Θερμές ευχαριστίες θα ήθελε να μεταφέρει ο ΣΕΗΜ στην SKEEngineering, τον χρυσό χορηγό της εκδήλωσης, αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές που διέθεσαν πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο του Συνδέσμου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη διεξαγωγή και αυτής της εκδήλωσης! Τέλος, ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουν στον ΣΕΗ Θεσσαλονίκης για τη δωροεπιταγή αξίας 400€ από τα καταστήματα ΚΑΥΚΑΣ και στον ΣΕΗ Ηρακλείου για τη δωροεπιταγή αξίας 200€ από τα καταστήματα ΜΕΪΔΑΝΗΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου