ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Ακριβόπουλος

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-κώστας-ακριβόπουλ-916160

Απέραντη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Κώστα Ακριβόπουλου σε ηλικία 91 ετών.

Ο Κώστας Ακριβόπουλος ήταν πατέρας της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Βόλου στο πλευρό του Μιχάλη Κουντούρη, με τον οποίο ήταν συγκάτοικοι στα φοιτητικά του χρόνια.

“Στο καλό μπαμπάκα μου. Ξεκουράσου τώρα και κοίτα να διδάξεις το ανυπέρβλητο ήθος σου κι εκεί που πας καλέ μου. Πονάει όμως μπαμπά, πονάει πολύ» γράφει η κόρη του σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαγνησίας.

«Με αισθήματα βαθιάς θλίψης αποχαιρετούμε τον σύντροφο μας Κώστα Ακριβόπουλο και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του Κατερίνα και Απόστολο, στα εγγόνια του και σε όλους τους οικείους του.

Ο εκλιπών ήταν μαχητής της ζωής από πολύ νεαρή ηλικία, υπέστη διώξεις από το καθεστώς της χούντας, άφησε σημαντικό στίγμα στον συνδικαλισμό των τραπεζουπαλλήλων και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου με δήμαρχο τον Μιχάλη Κουντούρη και θήτευσε στον Καλλιτεχνικό Οργανισμό, ενώ άφησε πλούσιο πολιτιστικό έργο στην Λέσχη Τραπεζουπαλλήλων Βόλου.

Ήταν ένας γλυκός και μειλίχιος σύντροφος, με πολλές γνώσεις και ενδιαφέροντα σε πολιτιστικά και ιστορικά θέματα, που παρέμεινε στρατευμένος στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέχρι την τελευταία πνοή του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με συγκίνηση, του οφείλουμε πολλά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου