ΤΟΠΙΚΑ

Με ευχές και «υποσχέσεις» η κοπή πίτας στο Τμήμα Εμπορίου του Δήμου Βόλου

με-ευχές-και-υποσχέσεις-η-κοπή-πίτας-916127

Τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας επισήμανε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καπουρνιώτης

Εκοψε βασιλόπιτα και έδωσε «υποσχέσεις» το Τμήμα Εμπορίου του Δήμου Βόλου, που δείχνει ανανεωμένο και πολύ αποτελεσματικό.

Το Τμήμα Εμπορίου ανήκει στην Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, όπου αντιδήμαρχος είναι από τον Οκτώβριο του 2021 ο Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Παρόντες ήταν όλοι οι συνεργάτες του Τμήματος και σε εορταστικό κλίμα ανταλλάξανε ευχές για μια καλή χρονιά -καλύτερη των προηγούμενων- με υγεία, χαρές, αισιοδοξία και ελπίδα. Τυχερός για το 2023 και που πέτυχε το φλουρί ήταν ο προϊστάμενος Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Πολυχρονίδης.

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καπουρνιώτης επισήμανε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, ενώ ζήτησε από του συνεργάτες και όλους τους υπαλλήλους να «υποσχεθούν», εντός των πλαισίων αρμοδιοτήτων του Δήμου, και σύμφωνα πάντα με το διαρκές ενδιαφέρον του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουν να εργάζονται και να προσπαθούν τα μέγιστα, για την επιτυχία του έργου και των στόχων της δημοτικής αρχής στο συγκεκριμένο Τμήμα.

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καπουρνιώτης με τον τυχερό της χρονιάς τον προϊστάμενο Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Πολυχρονίδη

Τέλος, από τον αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας τονίστηκε ότι θα συνεχιστεί η συνεχής επαφή με φορείς, σωματεία και άτομα του επιχειρείν, ενώ ζητήθηκε από τους εργαζόμενους η άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα αρμοδιότητας του Τμήματος και φυσικά η επίσπευση επίλυσης τους, με σκοπό τη διευκόλυνση των εμπόρων της τοπική κοινωνίας (που τόσο επλήγησαν λόγω πανδημίας) και που αποτελεί μονόδρομο και προτεραιότητα για την δημοτική αρχή Μπέου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου