ΤΟΠΙΚΑ

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην «Holiday and Spa 2023»

δυναμική-παρουσία-του-επιμελητηρίου-915866

Τη δική του, ξεχωριστή παρουσία είχε το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 39η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού HOLIDAY & SPA που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας από 15 έως 17 Φεβρουαρίου.

Τα εγκαίνια της «HOLIDAY & SPA 2023» πραγματοποίησε ο Δρ. Ilin Dimitrov, Υπουργός Τουρισμού της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, ενώ ιδιαίτερο χαιρετισμό στους καλεσμένους και τους συμμετέχοντες απηύθυναν οι χορευτές του συνόλου «Μαλινάρκα» και του λαογραφικού συλλόγου «Χορός για την Υγεία» από την πόλη της Μπερκόβιτσας.

Στη μεγάλη αυτή τουριστική εκδήλωση έλαβαν μέρος πάνω από 250 εκθέτες από 15 χώρες, ενώ την ελληνική παρουσία πλαισίωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, που με ειδικά βίντεο παρουσίασε το τουριστικό προϊόν της στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης είχε Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ εγκάρδια ήταν η συνάντηση που είχε με τον Πρέσβη της χώρας στη Βουλγαρία κ. Μάριο Λυμπερόπουλο, αλλά και με την κ. Vassilka Dimitrova του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας.

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τις επιχειρηματικές διαύλους των δύο χωρών που μπορούν να αναπτυχθούν στο εγγύς μέλλον μέσω των επιμελητηριακών θεσμών.

Ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων. Σε μια σειρά εκδηλώσεων, έγκριτοι ειδικοί από διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας μοιράστηκαν ιδέες και αναζήτησαν λύσεις σε καυτά θέματα και ζητήματα του κλάδου, ενώ εταιρείες του χώρου παρουσίασαν τα νέα τους προϊόντα.

Σημειώνεται ότι το πιο διάσημο τουριστικό φόρουμ της χώρας διοργανώθηκε από την Prim Expo, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας και σε συνεργασία με το Urbo Studio.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου