ΤΟΠΙΚΑ

Ανακατατάξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

ανακατατάξεις-στην-αστυνομική-διεύθ-915683

Ανέλαβε καθήκοντα Β’ υποδιευθυντή ο Αθανάσιος Κουλούρης, νέος διοικητής στην Τροχαία Βόλου ο Στυλιανός Βαρβάρης

Ανακατατάξεις έφεραν οι κρίσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Πιο συγκεκριμένα από χθες ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Β΄ Υποδιευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Κουλούρης.

Ο νέος διευθυντής διετέλεσε επί σειρά ετών διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βόλου. Πρόκειται για έναν αξιωματικό καριέρας, ηπίων τόνων, μεθοδικό και αποτελεσματικό στη δουλειά του. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο τμήμα Τροχαίας Βόλου έδωσε μάχες για την πιστή τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ επίσης ανέπτυξε συνέργειες με τους τοπικούς φορείς για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού.

Από χθες καθήκοντα διοικητή στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου, ο Αστυνόμος Β’ Στυλιανός Βαρβάρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου και μέχρι προχθές υπηρετούσε ως υποδιοικητής στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ν. Μαγνησίας.

Από τη νέα του θέση, ως νέος διοικητής της Τροχαίας Βόλου, ο Στυλιανός Βαρβάρης, σκοπεύει να δώσει προτεραιότητα στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην ευαισθητοποίηση σε θέματα οδηγικής συμπεριφοράς και τέλος στη συνέχιση συνεργειών και ενημερωτικών δράσεων με τους τοπικούς φορείς σε ζητήματα που αφορούν στην κυκλοφοριακή αγωγή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου