ΤΟΠΙΚΑ

Την πίτα της έκοψε η Ενωση Ελλήνων Χημικών Π.Τ. Θεσσαλίας

την-πίτα-της-έκοψε-η-ενωση-ελλήνων-χημι-914850

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος Στέργιος Γούναρης

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η Ενωση Ελλήνων Χημικών Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας, στο ξενοδοχείο Park Βόλου.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης Στέργιος Γούναρης, τους οποίους καλωσόρισε στη συνέχεια από το βήμα, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της προηγούμενης χρονιάς και μιλώντας για τους στόχους του νέου έτους, με επίκεντρο την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Θάνος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, ο οποίος ευχήθηκε μια καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους.

Τις δικές τους ευχές για ένα δημιουργικό έτος και για επιτυχείς παρεμβάσεις εκ μέρους της Ενωσης Ελλήνων Χημικών, έδωσαν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση. Προσωπικές ήταν οι ευχές τους στον γνωστό χημικό και πρόεδρο της Ενωσης για δύναμη και καλή συνέχεια στο πετυχημένο έργο του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος, οι βουλευτές ΝΔ Θαν. Λιούπης και Κων. Μαραβέγιας, η πολιτευτής Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γ. Ντιζές, ο πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Εφετείου Λάρισας Ι. Κόνσουλας και πολλοί ακόμη προσκεκλημένοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου