ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα για καθηγητές γυμνασίου

ημερίδα-για-καθηγητές-γυμνασίου-914368

Με θέμα τη γεωμετρία και τα νέα προγράμματα σπουδών

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών- επιμορφωτικών της δράσεων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η Γεωμετρία στα νέα προγράμματα σπουδών της Γ΄ Γυμνασίου» την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα το θέμα της ημερίδας θα είναι: «Μπορεί ένα πρόγραμμα σπουδών να γίνει βασικό εργαλείο της διδασκαλίας; Η περίπτωση της Γεωμετρίας στα νέα προγράμματα σπουδών της Γ’ Γυμνασίου» (περίληψη της εισήγησης στην ιστοσελίδα της εταιρείας eme-mag.gr).

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο και απευθύνεται σε Καθηγητές Γυμνασίου της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Ομιλητές θα είναι οι: α) Παναγιώτου Κωνσταντίνος, Μαθηματικός, Συντονιστής Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας και β) Θωμαΐδης Ιωάννης, Δρ. Μαθηματικών, τ. Σχολικός Σύμβουλος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 από 10.30-13.00 στο Αμφιθέατρο του T.E.E. Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος) και έχει χορηγό το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μαγνησίας.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου