ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτικά διαδικτυακά μαθήματα

ενημερωτικά-διαδικτυακά-μαθήματα-914356

Από τον ομότιμο καθηγητή Ανάργυρο Καραπέτσα στον τομέα της νευροψυχολογίας

Ενημερωτικά διαδικτυακά μαθήματα με θέμα τη «Νευροψυχολογία των ταλέντων και των ειδικών ικανοτήτων (αξιολόγηση, εμβάθυνση, ψυχική ενδυνάμωση και ανθεκτικότητα)», προγραμματίζει ο ομότιμος καθηγητής Κλινικής Νευροψυχολογίας και Νευρογλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ανάργυρος Καραπέτσας.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν έξι ενότητες:

-Εισαγωγή στις θαυμαστές λειτουργίες του εγκεφάλου και του νου

-Νους και υψηλή νοημοσύνη

-Μεγαλοφυία, δημιουργικότητα, δεξιοτεχνία

-Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο των ιδιοφυιών

-Κληρονομικότητα, περιβάλλον και προοπτικές

-Παρουσίαση περίπτωσης ιδιοφυούς ατόμου-Συζήτηση

Θα δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υποβάλλουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν απαντήσεις.

Ο καθηγητής προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία του, που αποκτήθηκε από τις σπουδές του στο Παρίσι, από την επί 40 χρόνια διδασκαλία του στα Πανεπιστήμια Κρήτης, Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Θεσσαλίας, από τη διδασκαλία του σε μεταπτυχιακά προγράμματα, από τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια Νευροψυχολογίας, τα οποία οργανώνει από το 1997 μέχρι σήμερα και παρακολουθούν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων. Επίσης και από το κλινικό του έργο στη διάγνωση και αποκατάσταση ήπιων έως και σοβαρών διαταραχών, το οποίο προσέφερε σε παιδιά και ενήλικες επί σειρά ετών στο Εργαστήριο Νευροψυχολογίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο.

Πρόκειται για μία σειρά έξι δίωρων μαθημάτων δηλαδή συνολικά 12 ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή από 20 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου.

Στο πρόγραμμα επιμόρφωσης μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί επαρκώς στην προσφερόμενη γνώση.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/neurotal

E-mail επικοινωνίας: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου