ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Ασπας Γοσποδίνη με τον Παύλο Μαβίδη

συνάντηση-ασπας-γοσποδίνη-με-τον-παύλ-914109

Συζήτηση για τη Νέα Ιωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση είχε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας με τον τέως δήμαρχο Ν. Ιωνίας

Η Άσπα Γοσποδίνη, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συναντήθηκε χθες με τον τέως δήμαρχο της Ν. Ιωνίας Παύλο Μαβίδη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ιστορία και την εξέλιξη της Ν. Ιωνίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα σύγχρονα προβλήματα της Ν. Ιωνίας και της Μαγνησίας, καθώς και οι νέες προκλήσεις και οι προοπτικές ανάπτυξης.

Στο τέλος της συνάντησης που έγινε σε κεντρική καφετέρια της Ν. Ιωνίας, η Άσπα Γοσποδίνη δήλωσε ότι «η ενημέρωση και συζήτηση με τον κ. Παύλο Μαβίδη, δήμαρχο της περιοχής με πλούσια πείρα και ιστορικό στέλεχος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, είναι πολύτιμη για εμένα, και για κάθε υποψήφιο βουλευτή προκειμένου να διαμορφώσει τις θέσεις και τις προτάσεις του για την περιοχή».

Ο Παύλος Μαβίδης με τη σειρά του τόνισε ότι «υποψήφιοι βουλευτές με συστηματική, ποιοτική, και σε βάθος προσέγγιση στα κοινωνικά και αναπτυξιακά ζητήματα του τόπου μας, όπως η Καθηγήτρια Άσπα Γοσποδίνη, συμβάλλουν στη θετική προοπτική για το μέλλον της Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου