ΤΟΠΙΚΑ

Εκλέχτηκε ο νέος γενικός γραμματέας στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

εκλέχτηκε-ο-νέος-γενικός-γραμματέας-σ-91360

Νέος γενικός γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη θέση του παραιτηθέντος λόγω συνταξιοδότησης Ευστάθιου Πλαστάρα, αναδείχτηκε χθες με τη δεύτερη ψηφοφορία με 18 ψήφους υπέρ επί συνόλου 27 ψηφισάντων ο κ. Βασίλης Ζαχείλας.

Για την εκλογή γενικού γραμματέα έθεσαν υποψηφιότητα δύο ενδιαφερόμενοι. Εκτός του κ. Ζαχείλα, που στις τελευταίες εκλογές του Επιμελητηρίου τάχθηκε στο πλευρό του νυν προέδρου, Αριστοτέλη Μπασδάνη, υποψηφιότητα κατέθεσε και ο κ. Ιωάννης Μπουρούνης που ήταν με το ψηφοδέλτιο του παραιτηθέντος γενικού γραμματέα Ευστάθιου Πλαστάρα.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 18 ψήφοι υπέρ του κ. Ζαχείλα και 9 ψήφοι υπέρ του κ. Μπουρούνη. Συνολικά ψήφισαν 27 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από 31, καθώς τέσσερις απουσίαζαν.

Το αποτέλεσμα εκλογής γενικού γραμματέα βγήκε με τη δεύτερη ψηφοφορία, καθώς στην πρώτη ο κ. Ζαχείλας συγκέντρωσε 15 ψήφους, ο κ. Μπουρούνης 11, ενώ βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Καθώς απαιτούταν τουλάχιστον δεκαέξι ψήφοι για την εκλογή διεξήχθη δεύτερη ψηφοφορία.

Να σημειωθεί ότι από το ψηφοδέλτιο του κ. Αποστόλη Αθανασού δεν υποβλήθηκε καμία υποψηφιότητα. Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι κ. κ. Βασίλης Χριστοδουλιάς, Ελένη Δοδούδη, Αποστόλης Πούλιος και Βασίλης Καραλής.

Ρεπορτάζ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου