ΤΟΠΙΚΑ

Ο χιονοπόλεμος οδήγησε σε… συλλήψεις

ο-χιονοπόλεμος-οδήγησε-σε-συλλήψεις-913352

Αδιανόητη φάρσα ανηλίκων σε οδηγούς στο κέντρο του Βόλου – Πετούσαν χιονόμπαλες στα παρμπρίζ για να γράφουν βίντεο…

Μετά τις αδιανόητες φάρσες σε οδηγούς αυτοκινήτων, όπου μαθητές ξάπλωναν στο οδόστρωμα του περιφερειακού για να βγάζουν videos στο ΤΙΚ-ΤΟΚ, ανήλικοι ανακάλυψαν μια νέα πρόκληση. Μάζευαν χιόνι από τους δρόμους και πετούσαν χιονόμπαλες σε ανυποψίαστους οδηγούς στο κέντρο του Βόλου.

Οι πολίτες που έπρεπε να κυκλοφορήσουν με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο της πόλης, τις ημέρες της χιονόπτωσης βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ασυνειδησία 15χρονων παιδιών.

Ενώ η οδήγηση απαιτούσε πολύ μεγάλη προσοχή και οι οδηγοί έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι στο τιμόνι, οι ανήλικοι πετούσαν χιονόμπαλες στα αυτοκίνητα για να χάσουν οι οδηγοί τον έλεγχο και να καταγραφεί η φάρσα σε βίντεο, με τα αυτοκίνητα να κάνουν «οχτάρια» στον παγωμένο δρόμο.

Την προηγούμενη Τρίτη ξεκίνησε η «φάρσα» στην οδό Δημητριάδος, όπου μια παρέα τριών παιδιών ακροβολιζόταν σε γωνίες και πετούσε χιονόμπαλες σε οδηγούς. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και όταν το «παιχνίδι» συνεχίστηκε την Τετάρτη, έγινε μια σύλληψη ενός 15χρονου, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη των γονιών του. Ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος, όπως και οι γονείς του αλλά η εισαγγελία του Βόλου έδωσε εντολή για σχηματισμό δικογραφίας για φθορά ξένης ιδιοκτησίας εις βάρος του μαθητή, ενώ στο «σκαμνί» κατηγορούμενοι θα καθίσουν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου