ΤΟΠΙΚΑ

Σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση- παραλαβή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας

σε-κλίμα-συγκίνησης-η-παράδοση-παραλα-913258

«Θα ασκήσω ακάματος τα καθήκοντά μου» δεσμεύτηκε ο Γιώργος Ντιζές

Mέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης και με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Γιώργο Ντιζέ να δεσμεύεται ότι θα «ασκήσω ακάματος τα καθήκοντά μου», πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, από τον ταξίαρχο Μιλτιάδη Αλεξάκη στον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Ντιζέ.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής έγινε παρουσία των θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθους αστυνομικών, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας.

Λαμβάνοντας πρώτος τον λόγο ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος, επισήμανε ότι το βάρος πέφτει στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους.

Θωμάς Καρανάσιος: Το βάρος πέφτει στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας

Γ. Ντιζές: Θα ασκήσω ακάματος τα καθήκοντά μου

«Υπόσχομαι να ασκήσω ακάματος τα καθήκοντά μου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ζήλο και ανιδιοτέλεια και να προσφέρω τα μέγιστα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και κατ’ επέκταση στην τοπική μας κοινωνία. Δεσμεύομαι ότι η προσπάθεια μου για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου αποδόθηκε, θα βασίζεται στη νομιμότητα, τη λογική, την ευελιξία και την ανθρωποκεντρική διαχείριση, με εμφανή σεβασμό και ενσυναίσθηση προς όλους» ανέφερε λαμβάνοντας τον λόγο ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γιώργος Ντιζές.

Γιώργος Ντιζές: Υπόσχομαι να ασκήσω ακάματος τα καθήκοντά μου

Δίνοντας το στίγμα τον προθέσεων του ανέφερε ακόμη ότι δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συνεργασία με όλους τους αστυνομικούς και κάλεσε όλους τους συναδέλφους του «σε ένα κοινό αγώνα, υπερβαίνοντας τις όποιες αδυναμίες μας, με όπλα στη φαρέτρα μας το δίκαιο, τις αξίες της ισότητας και της δικαιοσύνης, αλλά και το φιλότιμο, να συνεχίσουμε να πορευόμαστε ακούραστα και έντιμα δίπλα σε κάθε συνάδελφο ξεχωριστά αλλά πρωτίστως σε κάθε πολίτη». Είπε ακόμη ότι «είμαι έτοιμος να αφουγκραστώ τους προβληματισμούς και τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην Ελληνική Αστυνομία και από κοινού να την κατευθύνουμε σε ένα ευοίωνο, εξωστρεφές, αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο ποιοτικά μέλλον, για την κοινωνία και την πατρίδα μας».

Τέλος ευχαρίστησε τον κ. Αλεξάκη, σημειώνοντας ότι πρόκειται για «έναν άνθρωπο που διακρίνεται για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητά του, για την άριστη μεταξύ μας συνεργασία όλο αυτά τα χρόνια» και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Αποχώρησε συγκινημένος ο Μιλτιάδης Αλεξάκης

Ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής, ταξίαρχος Μιλτιάδης Αλεξάκης, που παρέδωσε τα «ηνία» στον Γιώργο Ντιζέ μετά από τρία χρόνια σε αυτή τη θέση και εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τους το προσωπικό και τις τοπικές αρχές.

Μιλτιάδης Αλεξάκης: Αναπολώ με ανείπωτη χαρά, τιμή και ευγνωμοσύνη κάθε ημέρα

«Σήμερα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να σας ευχαριστήσω και να σας αποχαιρετίσω, λόγω της τοποθέτησης μου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, διακατεχόμενος όμως από τα ίδια ακριβώς συναισθήματα. Και αυτό νομίζω είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να ευχηθεί και να βιώσει κάθε Διευθυντής, ως Αξιωματικός και ως άνθρωπος πρωτίστως. Να αναπολεί με ανείπωτη χαρά, τιμή και ευγνωμοσύνη κάθε ημέρα από αυτές που αξιώθηκε να διατελέσει Διευθυντής και να κλυδωνίζεται από συγκίνηση την ημέρα του αποχωρισμού, παρότι γνωρίζει ότι αυτή εξαρχής θα ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων», ανέφερε ο κ. Αλεξάκης.

Εξήρε επίσης το φρόνημα όλων των αστυνομικών της Α.Δ. Μαγνησίας κάνοντας λόγο για υποδειγματική αφοσίωση στα καθήκοντά τους, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Τέλος, ευχήθηκε καλή πορεία στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας.

Η παρέμβαση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς εξήρε το έργο και την προσωπικότητα του απερχόμενου αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας, ταξίαρχου Μιλτιάδη Αλεξάκη, που μετατίθεται την Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, ενώ απευθυνόμενος στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, δεσμευόμενος ότι οι αστυνομικοί υπάλληλοι θα στηρίξουν το έργο του, συμβάλλοντας στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, όπως κάνουν πάντα.

Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του νομού πραγματοποιήθηκε η παράδοση- παραλαβή στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου