ΤΟΠΙΚΑ

Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή

μεταπτυχιακό-στην-ειδική-αγωγή-911825

Διάρκειας 500 ωρών για 60 φοιτητές

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών για τo ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» στις κατευθύνσεις «Ειδική Αγωγή και Ενταξιακή Πράξη», και «Μαθησιακές Δυσκολίες».

Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό με στόχο την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την ανάπτυξη κατάλληλων δεξιοτήτων σε ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται έως την Παρασκευή 7 Απριλίου να υποβάλουν εμπρόθεσμα, αυτοπροσώπως κατόπιν ραντεβού ή με συστημένη επιστολή μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς, τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (Διεύθυνση: Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή»- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (παραλιακό συγκρότημα)- Νέο Κτήριο, 1ος Όροφος, Γραφείο 19- Αργοναυτών και Φιλελλήνων- Τ.Κ. 38221, Βόλος – Υπόψιν: Ασλάνογλου Βασιλική- Τηλ.: 24210 74756).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου