ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά της Φλόγας

συναυλία-αφιερωμένη-στα-παιδιά-της-φλ-911432

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καρκίνου παιδικής ηλικίας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καρκίνου παιδικής- εφηβικής ηλικίας ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, διοργανώνουν συναυλία αφιερωμένη στη ΦΛΟΓΑ, στο σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Η 15η του Φλεβάρη είναι μια μέρα γιορτής, νίκης, ελπίδας και μας αφορά όλους γιατί ζούμε και παίρνουμε χαρά μόνο μέσα από τα παιδιά.

Η παρουσία μας είναι απαραίτητη ώστε να συνεχίσει να ανθίζει το χαμόγελο των παιδιών στα πρόσωπά τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 στο πολιτιστικό κέντρο Ν.Ιωνίας.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, είναι η μοναδική κιθαριστική ορχήστρα που αναγνωρίζεται από τον Σύλλογο, στον Νομό Μαγνησίας και κατέχει την μοναδική ονομασία Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου.

Η Ορχήστρα αυτή λειτουργεί δωρεάν (χωρίς καμία συνδρομή) για Καθηγητές και Σπουδαστές κιθάρας, αποτελώντας σε τοπικό επίπεδο, ζωτικής σημασίας πνεύμονα πολιτισμού και προβάλλοντας διεθνώς τον Βόλο και γενικότερα τον Νομό Μαγνησίας,

Υπεύθυνος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας, είναι ο Βολιώτης Κιθαριστής – Παιδαγωγός Τάσος Ιωακειμίδης. Πρόεδρος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου είναι η Γρηγορία Πελεκούδα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου