ΤΟΠΙΚΑ

Eπίσημη παρουσίαση υποψηφίων στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ

eπίσημη-παρουσίαση-υποψηφίων-στην-εκδ-911357

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέας Σπυρόπουλος έχει προσκληθεί να παραβρεθεί

Μετά τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ που με ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα εγκαινίασαν ουσιαστικά την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, ήρθε η σειρά του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ να διοργανώνει αντίστοιχη εκδήλωση κοπής πίτας την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Ξενία, στις 19.00.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός σοβαρού απροόπτου στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, η παρουσία του οποίου αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Στην εκδήλωση αναμένεται να γίνει η πρώτη δημόσια παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είναι οι Αναστασία – Ασπα Γοσποδίνη, Απόστολος Καναβός, Αθανάσιος Σκρίμπας, Παρασκευή (Βίκυ) Τσεκούρα, Δημήτρης Τσιμπανάκος και Νικόλαος Χαυτούρας. Όπως είναι γνωστό απομένει κενή ακόμη μία θέση γυναίκας. Η τρίτη γυναίκα που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος εκτιμάται ότι θα «κλειδώσει» και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας σ’ ανακοίνωσή της καλεί μέλη και φίλους να συμμετέχουν στην εκδήλωση, ενώ κάρτες διατίθενται από τα γραφεία του κόμματος, Αντωνοπούλου 66, 2ος όροφος, προς 10 ευρώ έκαστη.

Εκτός από τον πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό η Νομαρχιακή Επιτροπή θα πρέπει να δημιουργήσει και «εκλογικό ταμείο», για τις ανάγκες των εκλογών που περιλαμβάνουν από τη λειτουργία εκλογικών κέντρων, μέχρι τη διοργάνωση εκδηλώσεων, προβολή των θέσεων του κόμματος κ.λ.π.

Σε πρώτο πλάνο πάντως η κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας θέτει την διεύρυνση της εκλογικής επιρροής, ώστε να μπορεί να ελπίζει βάσιμα ότι θα διεκδικήσει μία από τις πέντε έδρες στη Βουλή, μετά από αρκετά χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό εκτός από τα τοπικά θέματα θα γίνεται προσπάθεια ανάδειξης των θεσμικών προτάσεων του κόμματος στον απόηχο των υποκλοπών, των προτάσεων για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, καθώς επίσης οι άξονες που έχει παρουσιάσει για την αναβάθμιση του ΕΣΥ και της εκπαίδευσης.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου